Bestuur

Het dagelijkse bestuur stelt zich graag even zelf voor, dit zijn de huidige leden:

Nienke Kuiper

Mijn naam is Nienke Kuiper en ben 16 jaar vrijwilliger en maak nu 14 jaar deel van het bestuur waar ik nu voorzitster van ben. Dit doe ik met veel plezier en hoop nog aantal jaren te kunnen doen. Verder ben ik getrouwd  en heb twee zoons en een  pleegdochter. Ik  heb  8 kleinkinderen en de 9 is op komst. Ook ben door de week oppas oma wat ik met alle plezier doe. Daarnaast  mijn werk in wijkcentrum wat ik heel graag mag doen heb een leuk team waar ik  mee werk.

 

Laila van de Laan

Hoi! Ik ben Laila van der Laan en al bijna 12 jaar wonend in de wijk. Sinds september 2015 ben ik als vrijwilliger werkzaam in het wijkcentrum en in januari 2018 ben ik toegetreden tot het bestuur. Binnen het wijkcentrum hou ik me bezig met het secretariaat en het begeleiden van vrijwilligers/stagiaires. Ik doe dit met veel plezier en hoop dit nog jaren te mogen doen.

 

Geke Bronger

Ik ben Geke Bronger, 45 jaar en bestuurslid en vrijwilliger in Wijkcentrum Heechterp Schieringen.
Als Vrijwilliger help ik mee met de Bingo, Lekker Briek en Oud papier ophalen. Het vrijwilligers werk is mij met de paplepel ingegoten en ik loop al van kleins af aan rond in het wijkcentrum, eerst in het midden van de wijk Heechterp en nu in ons mooie gebouw aan de egelantierstraat.
Naast mijn vrijwilligers werk ben ik vanaf mijn 21e werkzaam bij defensie, eerst als militair en nu bij de bewaking op de vliegbasis Leeuwarden. Als militair heb ik 2 uitzendingen mee gemaakt, naar Kosovo en Irak.

Ik ben een geboren en getogen wijkbewoner en woon met heel veel plezier in de wijk. Ik woon samen met mijn 2 lieve poezen Nala en Simba.

 

Karin Romein

Ik ben Karin Romein en woon sinds 4 jaar in Leeuwarden. Ik ben sinds drieënhalf jaar vrijwilliger in het wijkcentrum en zit nu twee en half jaar in het bestuur. Verder doe ik bar werkzaamheden en zorg ik dat het schoon en netjes blijft in wijkcentrum.
Ook geef ik naaicursus in wijkcentrum, ik ben oma en pas af en toe op mijn kleinkinderen.

Ik geniet van de kleine dingen in leven en ben graag onder de mensen.