Markt voor Kinder en Baby Kleding

Markt voor Kinder en Baby Kleding

Zaterdag 17 oktober van 12 tot 16 uur is er in Wijkcentrum Heechterp-Schieringen een markt voor kinder en baby kleding!

In onze mooie wijk Heechterp – Schieringen wonen nog al wat mensen met een laag inkomen. Het wijkcentrum probeert deze mensen te helpen met de verkoop van kwalitatief goede kinder en baby kleding voor weinig geld.

De meeste kleding is te koop voor slechts 1 euro! Tevens zijn er andere spullen verkrijgbaar voor weinig geld o.a. kinderfietsjes, schoolmateriaal, kinderspeelgoed en nog veel meer!

U kunt ook een afspraak maken als u verhinderd bent om te komen, dit kan via telefoonummer 058-2665413 of via een mailtje naar nkuiper@wijkcentrumhs.nl

LET OP! I.V.M. de Corona maatregelen stellen wij een mondkapje verplicht! Deze worden gratis uitgedeeld bij de ingang. Er mogen niet meer dan 10 bezoekers tegelijk aanwezig zijn op de markt.

Zien wij u Zaterdag?

1 reactie tot nu toe

Corrie Douma Geplaatst op08:50 - 26 april 2021

Misschien dit jaar weer een kinder- en babykleding markt? In dat geval heb ik nog een aantal tassen met babykleding staan (maat 56 t/m 74), net als wat speelgoed, 2 potjes en een wipstoeltje. Ook heb ik nog een baby uitzet in de aanbieding :-), hydrofiel luiers, slabbetjes e.d. Ik zal nog kijken of er nog meer is, dit is er in elk geval. Als jullie er belangstelling voor hebben, hoor ik het graag! Alvast bedankt voor de reactie.

Geef een reactie